LeSionS

LeSionS
Dos grans cracks del futbol !!!

dilluns, 31 de maig del 2010

Iniesta, jugador del F.C.Barcelona, ja sembla que ja ha deixat enrerre les lesions musculars i diu que té moltes ganes de tornar a jugar a futbol. Per fi, el podrem tornar a veure en acció d'aquí poc amb la selecció española on esperem que no torni a patir cap més lesió.

Marc Camps

divendres, 28 de maig del 2010

Fernando Torres està recuperat de la lesió que va patir a l'abril, on va tinguer de ser operat del menisc extern del genoll. Ahir dia 27 de maig, va saltar al terreny de joc i per primer cop va entrenar amb els seus companys de selecció.
Desprès de l'entrenament va fer una roda de prensa on va dir que estava molt content, ja que havia estat un parell de mesos fent un dur i constant treball de recuperació i ara tenia molt bones sensacions.
Tot fa veure que estarà al 100% per dispotar el mundial.

Marc Camps

dimarts, 25 de maig del 2010

Ja queda poc perquè començi el mundial de sud-àfrica, on molts jugadors de molts equips del món estaràn concentrats amb les seves seleccions. Per aixó els hi desitjo molta sort, i esperem que no pateixin cap lesió.
Sort, i que guanyi el millor!!

Marc Camps

dilluns, 10 de maig del 2010

El lateral brasiler del Barça Maxwell, estarà 3 mesos de baixa després de confirmar-se que té una ruptura al bíceps femoral de la cama dreta qua va patir dissabte durant el partit en que el Barça va guanyar 3-2 al Sevilla.
Maxwell ja no podrà dispotar cap més partit de la temporada, ja que només en queda un.
Per altra banda, el Barça ha estat de sort perquè ha recuperat Eric Abidal baixa desde feia més d'un mes.

Marc Camps

dimecres, 5 de maig del 2010

Guillem Vilella Lleopart

El Barça va tornar a guanyar contre el tenerife, amb dos gols de leo messi( 1 i el 4),gol de bojan(2) i pedro (3), tota persona que no hagues vist el partit o no en sabes res pensaria que va ser un festival per el barça, però en la mitja part anavem 1-1, per sort els nostres en la segona part van reaccionar i hagi marcar 3 gols més, així la lliga tornar estar amb 4 punts per el segon classificat el real madridi però aquests amb un partit menos, que jugan avui 5 de maig contre el mallorca al ONO estadi.

dilluns, 3 de maig del 2010

El jugador del Barça Xavi hernandez va confessar, desprès del partit en que el barça va guanyar el Vilarreal 4-1, que va jugar amb una ruptura de 3 centímetres el sòlid de la cama dreta però que ho va fer perquè nomès quedan tres partits i ha de força perquè té ganes de guanyar la lliga i el seu equip el necessita.
Per sort la lesió al final del partit no va anar a més i es podrar recuperar sense cap problema.

Marc Camps