LeSionS

LeSionS
Dos grans cracks del futbol !!!

dimarts, 1 de juny del 2010

El Voltregà encara estar lluitant per una plaça al ascens a OK lliga en que hi va estar durant 53 anys, tant els aficionats, els jugadors i l'entrenador creuen que és pot aconseguir. Parlan de hoquei Marc Torre i Sergi el porter del Vic s'en van l'any que be al l'equip del Barça despres de perdre la final de la copa d'europa.
Parlan del Barça també em de parla del seu gran rival el Real Madrid que aquest any Florentino Pèrez espera acabar de fer un equip més galactic a cop de talonari, noms que han sonat són Sliva( València), Kun Agüero (Atlètic de Madrid)... La lliga de l'any que be és veu interesan. Uns amb el talonari i els altres amb la cantera.
Tots els aficionats del futbol estan esperant l'esdeviment que passa cada 4 anys, estic parlan del mundial de futbol, totes les seleccions més importants esperen aquest any poder-la guanyar per primera vegade o continua la ratxa de mundials de seleccions com Brasil, aquest any Espanya amb 8 jugadors del Barça intentara guanyar-la.
El Barça de hambol va perdre la final, un gran cop de moral per el equip de Pascual, els jugadors però nio consideran que hagi set un any de frecas ja que els esforços que s'han fet per arribar aquesta final han set molt grans.
El Barça de bàsquet va guanyar el partit de la final a paris, per tant és el nou campió d'europa d'aquest any 2009-2010, va ser un partit igualat com tots els partits d'una final.
El davanter del València CF David Villa ha estat traspassat al FC Barcelona per quaranta milions d'euros, ha informat avui el president del València, Manuel Llorente.

El president ha assenyalat que és un traspàs "bo i necessari" i que l'operació se centra en l'objectiu del consell d'administració de donar "viabilitat econòmica" al València.

David Villa, de 28 anys, ha jugat al València durant les cinc últimes temporades i ha marcat un total de 129 gols en el conjunt de totes les competicions amb el club de Mestalla.

Amb anterioritat va jugar dos anys amb el Saragossa, club al qual va arribar procedent de l'Sporting de Gijón, on es va iniciar com a jugador.